Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Posted by on 5 Nov, 2014 in Feluri Principale, Uncategorized, Vegetariene | 0 comments

Salata cu naut si susan negru

Salata cu naut si susan negru

Nautul este o leguminoasa valorasa din punct de vedere nutritv, eu il consum sub diverse forme, fiert, copt sau germinat.

Daca in reteta precedenta v-am prezentat kefirul de susan negru si alb, acum va propun o salata rapida cu naut si faina de susan ramasa de la prepararea kefirului. Reteta se poate prepara sub doua forma: salata sau hummus, eu am ales de data aceasta salata!

Ingrediente:

-naut fiert, in prealabil hidratat 8-10 h;

-morcov ras;

-amestec de susan negru&alb rezultat in urma prepararii laptelui sau kefirului de susan;

-usturoi pisat;

-ulei presat la rece;

-sare.

Nautul hidratat se fierbe in 2-3 randuri de ape, dupa care se combina cu celelate ingrediente. Reteta poate fi oricand imbunatatita, in functie de ingredientele ce le avem la indemana.

Cu aceleasi ingrediente putem prepara rapid un hummus cu morcov, tot ce trebuie sa facem este sa mixam in blender toate ingredientele cu putina apa ramasa de la fierberea nautului, pana obtinem o pasta fina de naut .

Pana la o alta reteta, va doresc, pofta buna de sanatate!

salata naut

DSC01849

Leave a Reply

%d bloggers like this: