Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Posted by on 21 May, 2013 in Uncategorized | 0 comments

Targul Raw Generation mai 2013 Bucuresti

Targul Raw Generation mai 2013 Bucuresti

Anul acesta s-a ajuns la editia cu nr 6 a Targului. Lucrurile au evoluat, multa lume a inteles ca schimbarea incepe din farfurie, si astfel ca cererea a dat nastere si ofertei de produse sanatoase, bio, cat mai apropiate de natura.

Expozantii s-au inmultit, varietatea si-a spus cuvantul, totul se poate vedea in imaginile ce vorbesc de la sine!

Noi, Marina si Ramona am fost si la aceasta editie prezente cu un stand cu bunatati raw vegan. Printre bunatatile preparate de noi s-au numarat: mixul de painici aromate si colorate, saratelele cu chimen, trufele de ciocolata, ciocolata cruda, cozonacul fara foc si ceaiul macerat la rece pe care l-am servit tuturor celor ce ne-au vizitat. Apreciate au fost saratele si painicile! Poate ca savoarea cepei, leurdei, maslinelor, rosiilor deshidratate si chimenului i-a cucerit pe degustatori, in detrimentul dulcelui din curmale si miere!? de acest lucru ramane sa ne convingem la toamna cand va fi organizata editia cu nr 7 a Targului.

_ONE7867_resize

_ONE7812_resize

_ONE7785_resize

_ONE7809_resize

_ONE7801_resize

_ONE7788_resize

 

De asemenea, la aceasta editie am avut onoarea de a participa  la evenimentul caritabil organizat de totuldespreraw in vederea strangerii de fonduri pentru construirea Clinicii Nera, prima clinica de recuperare oncologica din Romania.

IMG_0108

Alaturi de Elena si Catalin, Andi, Andra, Bucatarul Vegetarian si echipa totuldespreraw, am pregatit cateva retete crude pentru cei ce au ales sa ni se alature! Colegii bucatari au fost fantastici, de la fiecare am invatat ceva nou, va multumesc tuturor. Multumim si  micutului Alex, ajutorul de bucatar  care ne-a ajutat sa preparam cea mai delicioasa zacusca fara foc. Vom tine seama de sfaturile unei doamne din public, care ne-a sugerat sa adaugam si ceapa deshidratata la reteta de zacusca!

alexandru 1

Tin si de data aceasta sa va invit sa va informati si sa donati atat cat puteti sau mai bine sa cumparati cartea Nu Hranai Cancerul contra sumei de 25 lei, suma ce va fi directionata catre clinica!

n hrani

In fotografie il puteti vedea de domnul dr. Pavel Chirila punand bazele Clinicii Nera. Sa punem deci si noi macar o caramida la baza Clinicii Nera! Va multumim!

dr chirila

Pana la editia din toamna, Marina si Ramona va ureaza sanatate, ca-i mai buna decat toate !

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *